Intrebari frecvente:

1. Cum ati descrie stilul vostru fotografic?

Folosim o abordare fotojurnalistica de a spune povestile nuntilor/botezurilor si evenimentelor. La nunti/botezuri programam timp si pentru o sedinta foto, dar ne petrecem cea mai mare parte a zilei fotografiind evenimentele cat de discret putem. Portretele noastre subliniaza expresii, actiuni si momente sincere. Fotografiile noastre au culori vii sau sunt alb-negru, cu un stil realist si atemporal de post-procesare.

2. Ce echipamente folositi?

Folosim aparatura profesionala Nikon, impreuna cu o mare varietate de obiective, de sisteme de iluminat si echipamente de back-up.

3. La cata vreme dupa eveniment ne veti preda fotografiile?

Avand in vedere faptul ca dupa eveniment urmeaza selectia fotografiilor si prelucrarea digitala individuala, avem nevoie de trei saptamani pentru a fi gata varianta finala.

4. In cat timp este gata un album foto lux?

Dupa ce alegeti fotografiile care doriti sa apara in album, urmeaza machetarea acestuia, prezentarea in format electronic catre dvs., rearanjarea acestuia acolo unde doriti si realizarea fizica. Intregul proces dureaza aproximativ 3-4 saptamani.

5. Ne veti furniza si fotografiile in format digital?

Preturile includ fisierele digitale pentru toate fotografiile finale. Negativele digitale nu sunt incluse in preturi. Daca doriti achizitionarea negativelor digitale va rugam sa ne comunicati acest aspect.

6. Sunteti dispusi sa calatoriti?

Ne place sa calatorim si o facem ori de cate ori avem ocazia. Nu exista cheltuieli aditionale de transport pentru Bucuresti, insa cheltuielile cu deplasarea se adauga  in restul cazurilor.

7. Unde pot vedea mai multe fotografii?

Daca doriti sa vedeti galerii complete de la nunti/botezuri/evenimente pe care le-am fotografiat va rugam sa ne scrieti la contact@fotograf-evenimente.com si va vom transmite link-uri catre aceste galerii.

 

Toate fotografiile si continutul acestui site sunt copyright www.Fotograf-evenimente.com.
Toate drepturile sunt rezervate.

  Voteaza pe Real Web