1. Nunta

Imediat ce stabiliti data ceremoniei religioase si a petrecerii, ma puteti contacta pentru a face programarea si a avea discutia preliminara pentru stabilirea detaliilor legate de  acest eveniment, si de ce nu, sa facem un schimb de idei pentru a crea un album deosebit, unic, asa cum este nunta dvs.

 

2. Botez

Imediat ce stabiliti data ceremoniei religioase si a petrecerii, ma puteti contacta pentru a face programarea si a avea discutia preliminara pentru stabilirea detaliilor legate de  acest eveniment, si de ce nu, sa facem un schimb de idei pentru a crea un album deosebit, unic, asa cum este botezul bebelusului dvs.


3. Bebelusi, copii si familie

Pregatirea: Asigurati-va ca toti participantii la sesiunea foto sunt bine odihniti si bine hraniti. Relaxati-va si savurati sesiunea foto! Copii pot simti energiile negative si reactiona impotriva acestora. Daca un copil nu se simte bine, cel mai bine este sa reprogramam sesiunea foto.  Daca planul este sa ne intalnim in parc, atunci asigurati-va ca aduceti pentru copii gustari, bauturi, haine de schimb si servetele umede!

Locatie: Sesiunea foto va avea loc intr-o locatie agreata de dumneavoastra. Daca vremea este frumoasa, sesiunea foto poate avea loc in parcul dvs. preferat, iar daca afara este prea cald, sau prea frig putem organiza sesiunea foto la dvs. acasa.

Imbracamintea: Purtati haine simple, evitati-le pe cele albe si pe cele care au inscrisuri/embleme. Pentru adulti de preferat sunt tinutele din mai multe piese si picioarele goale. Daca la sesiunea foto participa mai mult de un copil, tinutele pot fi similare, dar nu este neaparat necesar sa se potriveasca.

Sesiunea foto: Dureaza 2 ore, 2 ore si jumatate. In fotografiile mele pun accent pe ochii si pe fetele mici ale copiilor si bebelusilor. Tinand cont de acest lucru, scopul meu este sa surprind expresiile naturale, fie ele serioase, zambitoare sau neobrazate, in timp ce copilul se joaca intr-un mediu cunoscut lui. Cel mai bun mod de a surprinde acest lucru este jucandu-ne, cantand melodia favorita, sau vazandu-i pe Mama si pe Tata purtandu-se un pic nebuneste! Este important ca ambii parinti sa fie prezenti la sesiunea foto.


4. Dupa sesiunea foto

Voi avea nevoie de aproximativ 3 saptamani pentru a va prelucra si livra fotografiile. Toate imaginile vor fi facute color si prezentate dvs. atat color cat si alb-negru.
Va voi trimite apoi cele mai bune imagini pentru ca dvs. sa le puteti impartasi cu familia si prietenii. De asemenea, va voi crea o galerie foto online personala, la care veti avea acces numai dvs., familia si prietenii dvs., prin intermediul unei parole. Galeria online va fi activa timp de 4 saptamani de la publicare.  Dintre aceste imagini dvs. veti alege fotografiile pe care le doriti printate pe hartie si imi veti transmite prin e-mail comanda pentru print. Toate imaginile vor fi pastrate in cazul in care doriti printari aditionale la o data ulterioara.

 

Toate fotografiile si continutul acestui site sunt copyright www.Fotograf-evenimente.com.
Toate drepturile sunt rezervate.

  Voteaza pe Real Web